Zpět

V pátek začíná bruslení Na Hvězdě!

V pátek začíná bruslení Na Hvězdě!

Už v pátek 26. listopadu se otevře veřejnosti umělá ledová plocha ve sportovním areálu Na Hvězdě na jižním okraji Třebíče. Novou atrakci situovanou mezi velkým obytným sídlištěm a hojně navštěvovanou nákupní zónou zde zprovoznil před rokem baseballový klub Třebíč Nuclears.

„Na první víkend jsme připravili dostatek termínů pro veřejné bruslení, po kterém bude vždy následovat úprava ledové plochy.“ Říká předseda klubu Nuclears Jan Urbánek k zahájení druhé sezóny. Brány kluziště se otevřou v pátek 26. listopadu už v 8:00 hodin a celý den bude patřit jen veřejnému bruslení. „Od soboty najíždíme na běžný režim, kdy si lze ledovou plochu mimo bloky bruslení pro veřejnost také soukromě pronajmout. Třeba na hokej, krasobruslení, nebo jen tak, na bruslení s partou přátel.“ Doplňuje Urbánek informace k možnostem využití plochy.

Soukromý pronájem si lze objednat v rezervačním systému na webu www.na-hvezde.cz a pokud některý z vypsaných bloků zůstane nevyužitý, změní se 24 hodin předem na bruslení pro veřejnost. Přímo na místě si lze brusle také zapůjčit nebo ve vypsaných termínech nechat ty vlastní nabrousit. Na Hvězdě nechybí ani možnost občerstvení.

Vstupné zůstává symbolické, a to 50 Kč na osobu a jeden blok. Pronájem celé plochy pak vyjde v běžný den na 2500 Kč za hodinu. Stejně jako loni se i letos bude provoz odvíjet od případných protiepidemických opatření vyhlášených vládou. Pro aktuální informace o rozpisu bruslení a podmínkách provozu nezapomeňte sledovat stránky sportovního areálu, na kterých můžete prostřednictvím web kamery také přímo nahlédnout na ledovou plochu. Rezervační systém s rozpisem bruslení pro veřejnost najdete na https://www.na-hvezde.cz/rezervace/