Zpět

EBT hlásí rekordní účast

EBT hlásí rekordní účast

Již po čtvrté hostí třebíčský sportovní areál Na Hvězdě velkou mezinárodní akci Euro Baseball Tour (EBT). Účastní se jí rekordních 220 hráčů z 11 zemí, kterým se během jednoho týdne věnuje 32 trenérů.

„Hráči a trenéři jsou draftováni do šestnácti týmů ve třech věkových kategoriích a během EBT mezi sebou odehrají celkem 59 baseballových utkání. Popularita akce neustále roste a z šedesáti účastníků v prvním roce se jejich počet rozrostl na letošní rekord.“ Říká hlavní organizátor turnaje Pavel Jozek a dodává: „Letos jsme mohli poprvé přivítat také zástupce z Itálie. Jsem rád, že hráči získají další porci mezinárodních zkušeností a věřím, že si prázdninové setkání Na Hvězdě pořádně užijí.“

K letním prázdninám a třebíčskému areálu Na Hvězdě již neodmyslitelně patří velké mezinárodní setkání mladých baseballistů Euro Baseball Tour. Tento týden zde můžete potkat 220 hráčů a 32 trenérů z 11 zemí.
Foto: Irena Fukarová

EBT není jen o baseballových zápasech. K akci již neodmyslitelně patří například také Homerun derby zástupců všech týmů nebo společná BBQ párty na závěr akce. Do organizace je zapojeno více jak padesát pořadatelů, pomocníků a dobrovolníků z řad rodičů a zaměstnanců domácího klubu Třebíč Nuclears. Výsledky a aktuální informace mohou fanoušci průběžně sledovat na webu eurobaseballtour.eu nebo na FB stránce @EuroBaseballTour.