Zpět

Také hledáte pro své děti to nejlepší?

Také hledáte pro své děti to nejlepší?

Skvělou zábavu s partou kamarádů, kvalitní zázemí moderního sportovního areálu a spoustu zážitků doma i v zahraničí od útlého věku. To všechno a mnohem víc nabízí svým členům baseballový klub Třebíč Nuclears, který právě teď rozšiřuje své řady a dává příležitost novým zájemcům.

„Vyžití u nás najdou už předškolní děti od čtyř let. V přípravce samozřejmě ještě nejde o žádné vrcholové výkony, ale o to, aby se děti bavily pohybem.“ Říká předseda klubu Nuclears Jan Urbánek. „Baseball je specifický tím, že na rozdíl od jiných sportů v něm najdou uplatnění různé typy hráčů a vždy můžete využít právě ty dovednosti, které vám jdou nejlépe.“  Popisuje šéf třebíčského baseballu výjimečnost této pálkovací hry.

Ti nejlepší pak mají možnost procestovat řadu zemí. Právě v těchto dnech například bojuje Tomáš Venhoda s českým národním týmem na Mistrovství světa hráčů do 15 let v Mexiku. O prázdninách si užila hned trojice zástupců Třebíče světový šampionát žáků do 12 let na Taiwanu a pětice hráčů Nuclears odehrála Světovou sérii Junior League v USA. A skvěle si vedou i holky. Za oceánem si v rámci Junior Softball World Series zahrála Kristýna Klára Kuchaříková. Denisa Šustrová se letos stala mistryní Evropy v softballové kategorii do 15 let a její sestra Tereza vybojovala stříbro na ME v baseballu žen. Medaile z mistrovství Evropy přivezli ještě Tadeáš Kalčev za 3. místo v kategorii juniorů do 18 let a stříbro za 2. místo na ME žáků do 12 let Alex Veselý, Daniel Dobeš a David Jílek.

Baseball je ale hlavně zábava. A nejspíš právě proto je druhým celosvětově nejrozšířenějším sportem. Jeho popularita roste rok od roku i v Evropě, kde hráči z České republiky patří mezi ty nejlepší. Pokud hledáte pro své děti to nejlepší využití volného času, baseball rozhodně stojí za vyzkoušení. Právě teď máte ideální příležitost!

Klub Nuclears pořádá v úterý 6. září 2022 od 17 do 19 hodin Náborový den v areálu třebíčského baseballového stadionu Na Hvězdě.